Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης

Στην περίπτωση που το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο, σας το αποστέλλουμε είτε την επόμενη εργάσιμη ημέρα με courier είτε με δικά μας μέσα το συντομότερο δυνατόν. Το κόστος της αποστολής με courier προσδιορίζεται ανάλογα με τα κιλά βάρους και όγκου του πακέτου που πρόκειται να παραλάβετε. Η μικρότερη χρέωση είναι 7 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. για μέχρι 2 κιλά βάρους και όγκου. Σε κάθε περίπτωση, αρχή της εταιρείας είναι να επιτυγχάνει την ταχύτερη μεταφορά στο χαμηλότερο κόστος. Στην περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορά Σάββατο, Κυριακή ή κάποια ιδιαίτερη ώρα, η χρέωση θα είναι διαφορετική και θα πρέπει να μας ενημερώσετε.
Οι παραδόσεις γίνονται τις εργάσιμες ώρες 09.00 π.μ. – 04.00 μ.μ. Πριν από κάθε παράδοση προηγείται τηλεφωνική συνεννόηση με το πελάτη για την ώρα παράδοσης.
Εάν βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας και από το κατάστημα μας. Θα πρέπει όμως προηγουμένως να είστε σίγουρος ότι η παραγγελία σας είναι ετοιμοπαράδοτη τη μέρα που επιθυμείτε να τη παραλάβετε. Κατά την υποβολή της παραγγελίας θα πρέπει όμως να σημειώσετε στις «ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ» ότι επιθυμείτε να παραλάβετε το προϊόν σας από το κατάστημα μας.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα

Υπάρχουν τρεις τρόποι αποστολής:

 

Α) με courier ( μία ή δύο εργάσιμες για δυσπρόσιτες περιοχές).
Η χρέωση διαμορφώνεται ανάλογα με τα κιλά βάρους και όγκου του δέματος όπως επίσης και από τον προορισμό. Ενδεικτικά:

• Για αποστολές προς Χερσαία Ελλάδα βάρους και όγκου ως 2 κιλά: 7 Ευρώ
• Για αποστολές προς Χερσαία Ελλάδα βάρους από 2 κιλά και άνω: + 1,5 ανά κιλό
• Για αποστολές προς Χερσαία Ελλάδα βάρους ως 70 κιλά επιπλέον χρέωση ανά αποστολή 3, 6 ή 9 Ευρώ ανάλογα με την ώρα αποστολής.
• Για αποστολές προς Νησιωτική Ελλάδα και δυσπρόσιτες περιοχές η χρέωση διαμορφώνεται για κάθε περίπτωση διαφορετικά.  
• Στην περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή η χρέωση είναι 2,00 Ευρώ επιπλέον.
• Σε κάθε περίπτωση πριν την αποστολή της παραγγελίας σας, επικοινωνούμε μαζί σας και σας ενημερώνουμε για το ακριβές κόστος της αποστολής όπως επίσης και για την ώρα παράδοσης.

Β) με ΚΤΕΛ (1 ή 2 εργάσιμες για δυσπρόσιτες περιοχές και παραλαβή από το πρακτορείο). 

Τα έξοδα αποστολής με ΚΤΕΛ ορίζονται από το ίδιο το πρακτορείο σύμφωνα με τα κιλά και τον όγκο του δέματος. Όσων αφορά την πληρωμή της παραγγελίας, στην περίπτωση της αποστολής με ΚΤΕΛ δεν ισχύει η αντικαταβολή και θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό.

 

 Γ) με πρακτορείο μεταφορών (1-2 εργάσιμες και παραλαβή από το πρακτορείο).

 Τα έξοδα αποστολής με πρακτορείο μεταφορών ορίζονται από το ίδιο το πρακτορείο σύμφωνα με τα κιλά και τον όγκο του δέματος.  Όσων αφορά την πληρωμή της παραγγελίας, στην περίπτωση της αποστολής με πρακτορείο μεταφορών δεν ισχύει η αντικαταβολή και θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό.


Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα πολύ βαρύ προϊόν π.χ. σαζμάν, τότε σας συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει η αντικαταβολή και θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό.

Για το εξωτερικό

Οι τιμές και οι τρόποι αποστολής διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και το βάρος του δέματος. Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώνουμε προκαταβολικά της αποστολής για τις εναλλακτικές λύσεις μεταφοράς όπως επίσης και για το κόστος της. Οι παραγγελίες στο εξωτερικό, δεν παραδίδονται με αντικαταβολή. Εκτελούνται είτε με πιστωτική κάρτα είτε με τραπεζικό έμβασμα.

Σε όλες τις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 19%.