ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Υπάρχουν 6 τρόποι για να αναζητήσετε ένα προϊόν στο κατάστημα μας.

Α)

Στην αρχική σελίδα του site (ΗΟΜΕ), στη μέση και αριστερά βλέπετε ένα πλαίσιο με τον τίτλο «μάρκα / μοντέλο» και κάτω από αυτόν τις μάρκες των ανταλλακτικών PEUGEOT, RENAULT, CITROEN κ.α. Επιλέγετε μία από αυτές π.χ. PEUGEOT.

  • Στη συνέχεια βλέπετε μια  λίστα με τα μοντέλα των αυτοκινήτων της συγκεκριμένης μάρκας. Επιλέγετε το δικό σας μοντέλο π.χ. «307».
  • Ακριβώς δίπλα εμφανίζεται η λίστα με τα είδη των ανταλλακτικών. Οι λέξεις με τα αχνά γράμματα, υποδηλώνουν ότι την παρούσα στιγμή δεν προβάλλεται το συγκεκριμένο ανταλλακτικό στο site. Στην περίπτωση αυτή αναζητήστε το προϊόν είτε στέλνοντας μας e-mail, ή  φαξ στο 2310 314 494 είτε τηλεφωνώντας στο 2310 334 975. Εάν το ανταλλακτικό που αναζητάτε εμφανίζεται με κόκκινη γραφή, τότε αυτό προβάλλεται στο site.Στη συνέχεια επιλέγετε το ανταλλακτικό που επιθυμείτε να αναζητήσετε π.χ. «ΤΑΚΑΚΙΑ ΟΠ».

 

  • Τώρα βρίσκεστε στο τελευταίο στάδιο της αναζήτησης. Βλέπετε στην ουσία τα προϊόντα που αντιστοιχούν στην αναζήτηση που έχετε κάνει και κάποιες επιπλέον πληροφορίες, απαραίτητες για την ανεύρεση του σωστού ανταλλακτικού για το αυτοκίνητο σας. Εάν λοιπόν έχετε κάνει την ακόλουθη αναζήτηση: PEUGEOT → 307 → TAKAKIA ΟΠ, θα δείτε μια λίστα σαν και αυτή:

 

 

  • Άρα λοιπόν κάθε προϊόν έχει την ακριβή περιγραφή του μοντέλου π.χ. 307 1.4 8V, από κάτω τη λέξη ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ και δίπλα ακριβώς τη μάρκα - ποιότητα του ανταλλακτικού π.χ. FERODO, BENDIX κ.τ.λ. Παρακάτω διαβάζετε κάποια τεχνικά στοιχεία και τέλος την τιμή, στην οποία πάντα συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

 

Για να επιλέξετε το σωστό ανταλλακτικό, θα πρέπει να γνωρίζετε καλά το τύπο του αυτοκινήτου σας. Εάν δεν είστε σίγουροι για την επιλογή σας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε είτε με e-mail είτε τηλεφωνικώς. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα ζητήσουμε τις απαραίτητες διευκρινίσεις για να σας αποσταλεί το σωστό ανταλλακτικό.

 

Εάν έχετε βρει το ανταλλακτικό επιλέγετε

 

και προχωράτε με την παραγγελία.

   

Β) Ο δεύτερος τρόπος αναζήτησης προϊόντος είναι πάλι μέσω της ιστοσελίδας μας. Στο επάνω μέρος του site βλέπετε την επιλογή «ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ». Κλικάροντας εκεί, βλέπετε κατευθείαν την αναλυτική λίστα των μοντέλων των αυτοκινήτων της κάθε μάρκας. Επιλέγετε το μοντέλο σας. Η συνέχεια είναι ίδια με την αναζήτηση από την αρχική σελίδα της ιστοσελίδας «ΗΟΜΕ».

 

Γ) Ο τρίτος τρόπος και ο πιο δημοφιλής είναι η άμεση αποστολή e-mail μέσω του site. Πηγαίνετε στο link  «ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ → ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» συμπληρώνεται τα στοιχεία σας και στο πεδίο «ΜΗΝΥΜΑ» γράφεται την ζήτηση σας. Εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για τη δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

 

Δ) Ο τέταρτος τρόπος αναζήτησης προϊόντος είναι η αποστολή φαξ στο 2310 314 494. Για την σωστή εξυπηρέτηση σας, παρακαλώ πριν την περιγραφή των προϊόντων που αναζητάτε να αναγράφετε τα ακριβή στοιχεία επικοινωνίας σας και κυρίως τον αριθμό τηλεφώνου που μπορούμε να σας βρούμε άμεσα.

 

Ε) Ο πέμπτος τρόπος για να μάθετε πληροφορίες (διαθεσιμότητα, τιμή, τεχνικά χαρακτηριστικά κ.α.) σχετικά τα προϊόντα που αναζητάτε είναι η άμεση επικοινωνία στο τηλέφωνο 2310 334975.

ΣΤ) Τέλος εάν επιθυμείτε μπορείτε να περάσετε οι ίδιοι από το κατάστημα και να κάνετε τις ερωτήσεις ή τις αγορές που επιθυμείτε.