Ασφάλεια Συναλλαγών

Για την προστασία των προσωπικών δεδομένων αλλά και των εμπορικών συναλλαγών σας μέσω internet χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128 bit (την πιο ισχυρή σήμερα) με πιστοποίηση από την COMODΟ. Με αυτή την τεχνολογία κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής σας κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσης σας έτσι ώστε να μην μπορεί κανένας επιτήδειος να τα αντιγράψει ή να τα τροποποιήσει.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) αποτελεί την de facto πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).Ασφάλεια αποτελεί επίσης και το γεγονός ότι ο κάθε χρήστης έχει το δικό του Password για την χρήση του site και ειδικότερα την διενέργεια συναλλαγών. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να φυλάσσετε σωστά αυτό το στοιχείο με σκοπό να αποφεύγονται τα οποιαδήποτε προβλήματα.

 

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.rpc.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο.

 

Σε περίπτωση που έχετε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.